În plină Pandemie COVID-19, „Egalitatea Socială” trâmbițată de Guvernului Iohannis-Orban a fost spulberată de piloți!

SOLIDARITATEA s-a pierdut în văzduh!

Astăzi, 21 aprilie 2020, angajații companiei de stat TAROM au fost anunțați de directorul general George Barbu că vor intra în șomaj tehnic, cel mai probabil începând de luni, 27 aprilie.

Conform DOCUMENTULUI semnat de Barbu și prezentat  ÎN EXCLUSIVITATE de SECUNDA, salariații companiei aeriene naționale vor primi 75% din salariul de încadrare.

Dar cum Guvernul Orban a decis, prin OUG 32/2020, ca angajații din mediul privat să primească nu mai mult de 75% din salariu mediu brut pe economie, diferența până la salariul de încadrare va fi suportată de Compania TAROM,  adică tot de STAT!

Urmăriți linia roșie! 1.112 angajați ai TAROM vor încasa 75% din salariul de ÎNCADRARE.

Conform celor afirmate de directorul general George Barbu, vor rămâne la muncă 690 de salariați, iar 1.112 angajați vor intra în șomaj tehnic începând, probabil, de luni 27 aprilie.

În plină Pandemie COVID-19, piloții TAROM, prin directorul general, pilotul George Barbu, au găsit un mod ingenios de a fenta ideea de „egalitate socială”!

George Barbu – pilotul care a spart bogada binomului Iohannis-Orban

Publicăm integral, ÎN EXCLUSIVITATE, scrisoarea transmisă de directorul general al TAROM, George Barbu, tuturor angajaților companiei de stat, prin intermediul celor 8 lideri de sindicat și al celor 6 reprezentanți ai salariaților:

Pag 1. Informarea lui Barbu:
Se observă adresantul și ziua emiterii!

Pag 2. Informarea lui Barbu:
Se observă contextul!

Pag 3. Informarea lui Barbu:
Se prezintă situația financiară!

Pag 4. Informarea lui Barbu:
Se observă difereanța dintre 2019 și 2020!

Pag 5. Informarea lui Barbu:
Se observă din ce va fi 75%!

Pag 6. Informarea lui Barbu:
Se observă semnătura!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version