Lumea artistică de la noi se află în doliu, după ce apropiaţii au anunţat, joi, decesul actriţei Stela Popescu.

Nu se cunosc foarte detalii până în acest moment, dar există informaţii conform cărora vecinii actriţei au găsit-o pe Stela Popescu fără suflare în propria ei casă.

S-a sunat de urgenţă la 112, iar medicii au venit rapid şi au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să o salveze. Actriţa urma să împlinească 82 de ani peste mai puţin de o lună.

Stela Popescu a recunoscut în ultima perioadă că suferea de mai multe probleme medicale, dar a precizat că, deşi trebuia să piardă 30 de minute pe zi pentru a-şi lua toate medicamentele, se simte în formă.

Născută în decembrie 1935 la Orhei, în Republica Moldov, Stela Popescu a debutat în teatru la Braşov, la începutul anilor ’60, iar în cinematografie în 1958.

A devenit celebră mai ales graţie show-urilor realizate împreună cu Ştefan Bănică senior şi, mai ales, Alexandru Arşinel.

A colaborat mai ales cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, din Bucureşti, şi a apărut în pelicule celebre precum “Nea Mărin Miliardar”, “A doua cădere a Constantinopolului”, “Secretul lui Nemesis” sau “Astă-seară dansăm în familie”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version