Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, ar urma să ajungă luni dimineaţa la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat.

sursa foto: R 22

Iniţial s-a spus că Dragnea a fost citat pentru vinerea trecută la DNA, dar că a driblat elegant momentul, nefiind în ţară.

În cele din urmă, duminică, la Congresul Tineretului Social Democrat, Dragnea a recunoscut că urmează să ajungă la DNA.

Totuşi, liderul PSD a precizat că “nu am fost citat pentru vineri, ci pentru luni” şi nu a dorit să dea detalii despre dosarul în care urmează să fie audiat susţinând că “oricum nu contează. La mine cred că se va trece direct în faza a doua”.

Dragnea consideră că “încă nu se pune problema solicitării Parlamentului avizul necesar pentru începerea urmăririi penale. Cred că este un pic cam mult”.

Surse judiciare susţin că Dragnea ar urma să fie legat de dosarul Tel Drum şi să ajungă astfel la al treilea dosar penal în care este implicat, după frauda de la Referendumul din 2012 şi cel în care este implicat alături de Bombonica Prodana, fosta sa soţie.

Deşi încă a scăpat de puşcărie, Dragnea nu a ezitat să-i atace duminică în termeni duri pe procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie acuzându-i că îi hăituiesc pe membrii PSD de parcă ar fi “piraţi”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version