Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a participat vineri la ședința de instalare a noilor șefi de la Poliția Română.

După cum se știe, noul șef al Poliției Române a fost desemnat Cătălin Ioniță, personaj care îl înlocuiește pe Bogdan Despescu.

La evenimentul de vineri, Carmen Dan a ținut să precizeze că Bogdan Despescu a plătit pentru “proasta comunicare și gestionarea dezastruoasă a cazului polițistului pedofil, situație care a stârnit un interes public foarte mare”.

Totuși, Carmen Dan a dat asigurări că Bogdan Despescu va primi un alt post în cadrul instituției.

Pe de altă parte, adjunctul lui Cătălin Ioniță a fost desemnat un personaj cu un nume cu o rezonanță uluitoare, mai ales în această perioadă.

Cătălin Ioniță va fi asistat de Florian Dragnea, fostul șef al Direcției Generale de Management Operațional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Florian Alexandru Dragnea nu are legătură de rudenie cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, și pare unul dintre cei mai săraci bugetari la nivel înalt, el trecând în ultima declarație de avere doar un apartament de 65 de metri pătrați, în București, primit de la părinți cu titlul de donație și un autoturism Opel Astra fabricat în 2016 și achiziționat după ce a vândut un autoturism Renault Clio, fabricat de asemenea în 2016, pentru suma de 8.000 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version