A promis să stea cuminte, după ce dosarul drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I l-au trimis după gratii, dar Dumitru Dragomir face ce face şi ajunge din nou pe mâna procurorilor.

sursa foto oracoluldelabalcesti.ro
sursa foto oracoluldelabalcesti.ro

De această dată se poate spune, însă, că Dumitru Dragomir a ajuns fără voia lui pe mâna procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Miercuri dimineaţa, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost audiat la DNA Piteşti. Dragomir a fost atât de sigur pe el că nu sunt probleme încât a mers la faţa locului fără avocat.

Iar după ce a stat de vorbă aproximativ o oră cu procurorii, Dragomir a avut o reacţie uluitoare la ieşirea din sediul DNA Piteşti.

“Am rămas tâmpit când am văzut despre ce este vorba. M-au chemat în calitate de martor în dosarul unor persoane care sunt ca şi mine, din Bălceşti. O doamnă a reclamat faptul că, în 2011, eu, în calitate de deputat, i-aş fi făcut o legătură bărbatului ei cu o europarlamentară. Efectiv am rămas tâmpit. Eu nu mai sunt deputat din 2008. Nu o cunosc nici pe femeie, nici pe bărbat, nici pe europarlamentară”, a fost mesajul transmis de Dumitru Dragomir.

 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version