Ion Ovidiu Brăiloiu, fostul primar al localității Eforie, a fost găsit mort, miercuri dimineața, în camera Hotelului Ambasador din București.

Unul dintre apropiații acestuia a sunat la numărul de urgență 112, după ce nu a reușit să dea de Brăiloiu. Prietenul primarului s-a panicat în momentul în care a observat că acesta nu răspunde la telefon și nici la ușa camerei de hotel care era închisă pe interior.

Pompierii de la ISU București care au intervenit la fața locului au spart ușa camerei și l-au găsit pe Brăiloiu fără suflare pe pat. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care a murit bărbatul de 48 de ani.

Brăiloiu era fratele senatorului PSD de Constanța Liviu-Tit Brăiloiu și a fost primarul localității Eforie în perioada 2004-2016, el pierzând alegerile de anul trecut în favoarea candidatului din partea PNL Robert Nicolae Șerban.

După ce a pierdut alegerile a fost, pe rând, consilier local și director în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții înainte de a ajunge să activeze în cadrul Primăriei Sector 5 București.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version