UPDATE: Cererea lui Becali i-a fost respinsă, dar decizia nu este definitivă, astfel că el o poate contesta. 

Fostul parlamentar PNL-ist Gigi Becali, care a fost și membru în Comisia juridică a Camerei Deputaților, vrea reabilitarea judecătorească, pentru că are interdicție de a alege și a fi ales, după condamnarea de 3 ani şi 6 luni, cumulată în trei dosare penale, din care a ispășit doar 1 an şi 10 luni.

Afaceristul George Becali, nașul de cununie al Gabrielei Firea, s-a prezentat, joi dimineaţă, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească.

El susține că nu mai vrea o funcție de demnitate publică. Dar, cu siguranță, vrea să-i dea votul finei sale, Gabriela Firea, la alegerile locale din luna iunie.

„Vin la Înalta Curte fără belele, vin cu pace adică, vin pentru albire. (…) Este, să spunem, o mică îndreptare. Interdicţiile sunt de a alege şi de a fi ales. Oricum nu mă interesează funcţia de demnitate publică, să aleg, să zicem aşa şi aşa. Ca să candidez nu mă interesează. Deci, nu e mare lucru. Trebuie această reabilitare. Dacă nu o ceri, nu o iei niciodată”, a declarat Becali, la sediul Instanţei supreme.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version