Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşiului, a ajuns, marţi dimineaţa, la Bucureşti, pentru a fi audiat la Tribunalul Bucureşti.

sursa foto Facebook Gheorghe Nichita
sursa foto Facebook Gheorghe Nichita

Nichita a fost audiat în dosarul în care este acuzat că a solicitat şi încasat 10% dintr-un contract de 69 de milioane de lei câştigat de firmele UTI şi IBC cu Primăria condusă la vremea respectivă de Nichita.

Nichita a ajuns în faţa magistraţilor pentru că a solicitat ridicarea controlului judiciar. La intrarea în clădirea Tribunalului, fostul primar a precizat “îmi caut un loc de muncă, din această cauză vreau ridicarea controlului judiciar. Sunt în discuţii cu mai mulţi angajatori, dar toţi au reţineri când aud de regulile impuse de controlul judiciar. Oricum nu cred că se mai pune problema să influenţez eu evoluţia dosarului. Vreau să-mi câştig existenţa şi să-mi întreţin familia”.

Procurorii vor menţinerea lui Nichita sub control judiciar, mai ales că fostul primar mai are şi alte “bube”, respectiv dosarul în care este acuzat că a folosit Poliţia Locală după bunul plac sau că ar fi spionat-o pe fosta sa amantă, Adina Samson.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version