Duminică după-amiaza, Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, și-a unit destinele cu aleasa inimii.

Nunta a fost extrem de comentată, dar a și ridicat numeroase semne de întrebare.

O mare problemă a fost considerată desfășurarea căsătoriei religioase în afara bisericii. Deși mulți consideră că astfel nunta ar fi ilegală, afaceristul Gigi Becali i-a luat partea liderului PSD.

Într-o intervenție avută la B1 TV, Becali a precizat că ‘eu îl înțeleg pe Dragnea în această problemă și nu cred că trebuie să-l considerăm vinovat acolo unde nu este vinovat. Au renunțat la ideea de a face nunta la biserică pentru că se anunțau proteste. Exista pericolul ca protestele să deranjeze o încununare în fața lui Dumnezeu, adică o cununie a doi tineri, și atunci probabil pentru a evita scandalurile au cerut o derogare. Dumnezeu nu are nevoie de documente. Dacă Înaltul Ierarh i-a dat binecuvântarea, atunci nunta aceasta este perfect legală’.

Pe de altă parte, Becali nu îl iartă pe Dragnea când vine vorba despre absența de la eveniment a Bombonicăi, fosta soție a lui Liviu Dragnea și mama lui Valentin.

‘Mie mi se pare necreștin faptul că soacra mare nu a fost invitată. Unde ați mai văzut nuntă fără soacra mare?’, a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version