Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a decis să ducă la un alt nivel războiul dus împotriva reprezentanţilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Gigi Becali

După ce a pierdut în instanţă marca Steaua şi este obligat să achite daune de 37 de milioane de euro către clubul Armatei, Gigi Becali şi-a pus speranţe în raportul Corpului de control al ministrului Apărării.

Însă surpriza a fost imensă când membrii Corpului de control au anunţat că “acţiunile făcute de CSA la recuperarea prejudiciului şi valorificarea mărcii au fost în concordanţă cu obligaţiile legale ce revin oricărui administrator de bunuri publice patrimoniale. Ca atare, în vederea păstrării mărcii “Steaua Bucureşti” în patrimoniul CSA, a fost reţinută ca legală şi obiectiv justificată soluţia alternativă de valorificare a acesteia prin înscrierea unei echipe de fotbal în liga a IV-a, care să promoveze, prin merit sportiv, în ligile superioare, astfel încât promovarea în Liga I să coincidă cu finalizarea lucrărilor de modernizare a stadionului Ghencea”.

La auzul acestor cuvinte, Gigi Becali a luat foc. Afaceristul spune că “până la urmă era de aşteptat un asemenea raport că doar e de la Minister, nu? Gabriel Leş e ministrul lui Dragnea, e servitorul lui Dragnea. Eu m-am luat de Dragnea şi el ce putea să zică? Ce să zică? Că doar el e sclavul lui Dragnea”.

Totuşi, patronul Stelei anunţă că nu se lasă şi promite război tuturor celor care îi stau în cale: “Niciodată nu se pot atinge de mine. Îi voi bate pe toate căile. În 6-7 luni, maximum un an, voi avea câştig de cauză. Cum să fie acţiunea legală când ei cer 37 de milioane de euro despăgubire? Ei au luat câştigurile, dar nu au luat şi pierderile. Şi ce prejudiciu am adus? Ei aveau marca şi nu o foloseau. E lege europeană şi voi cere să piardă drepturile asupra mărcii, că nu o foloseau. Le anulez toate mărcile. Cer căderea din drepturi a celor de la CSA”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version