Cunoscut pentru relația apropiată pe care o are cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a sărit în apărarea acesteia și l-a făcut cu ou și cu oțet pe Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.

sursa foto: aktual24.ro

 

Becali consideră că Dragnea ‘este doar un tractorist și un măscărici. El a făcut facultatea doar pentru că era taică-su milițian. A batjocorit o țară întreagă. Nici nu ar trebui să aibă dreptul să pună piciorul în România’.

De asemenea, afaceristul spune că ‘Dragnea are comportament de tiran. Astfel se explică modul în care promovează proști în poziții cheie pentru a-i putea manevra. Doar proștii îl mai susțin pe măscăriciul ăsta’.

Becali chiar are puterea să recunoască faptul că ‘eu nu eram de acord cu Iohannis, dar Dragnea m-a făcut să-l iubesc pe Iohannis’ și nu-și explică ‘lipsa de bărbați care să ia atitudine în partidele alea. Înțeleg că ei au bani și câștigă alegerile, că nici eu nu am atâția bani câți are mafia lor, dar să mizezi pe Dragnea și Tăriceanu? Păi cum să candideze Tăriceanu la prezidențiale când el este corupt și a avut și șapte neveste’.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version