Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a ajuns joi, din nou, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

gigi_becali_79891900

Este audiat în dosarul lui Puiu Popoviciu, dosar plecat de la un denunţ făcut de patronul Stelei. De altfel, toată lumea ştie deja că este vorba despre dosarul în care Becali s-a jucat de-a alba-neagra cu denunţul.

UPDATE: Becali a anunțat că își menține denunțul dat în anul 2006 în dosarul în care omul de afaceri Gabriel “Puiu” Popoviciu a fost trimis în judecată în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa.

“Care credea că Becali la pușcărie și-a pus pofta în cui”, a spus Becali, înainte de a intra în sala de judecată.

La 10 ani de la denunţul făcut în 2006, Becali a anunţat că nu îşi mai aminteşte cele petrecute la vremea respectivă şi că nu mai poate susţine denunţul. Ba chiar ar fi insinuat faptul că a fost forţat de oamenii legii să facă denunţul împotriva lui Popoviciu.

Ameninţat de procurori cu un dosar penal pentru mărturie mincinoasă, Becali şi-a reamintit brusc cele declarate împotriva lui Popoviciu.

Deşi a anunţat că îşi menţine denunţul din dosar, afaceristul nu s-a putut abţine şi a lansat o nouă ipoteză şocantă. “Declaraţia scrisă şi semnată de mine la data de 14 iunie 2006 o menţin în totalitate, e scrisă de mine cu mâna mea. Nu mai ştiu nimic nou. Tot timpul în viaţa mea am făcut totul numai cu bună-credinţă, eu minciună nu am zis niciodată. Eu am spus opinia mea, oricine poate să îşi dea cu părerea, terenul există, nu a plecat de la locul lui, puteţi să puneţi experţi care să-l evalueze. Ultimele două declaraţii date în faţa Curţii de Apel Bucureşti, adică aia din puşcărie, când eram în puşcărie, din 27 octombrie 2015 (în plus, atunci era Băsescu preşedinte şi îmi era frică) şi cea din 15 februarie 2016 nu mai le menţin, pentru că nu citisem şi nici doamna procuror nu a fost profesionistă, nu mi-a citit-o şi nici dumneavoastră, domnule preşedinte, nu mi-aţi zis. Puteaţi să-mi ziceţi: “Bă, Becali, ia uite ce ai scris tu aici”. Ulterior, acesta a ţinut să precizeze că “faza cu Băsescu nu a fost glumă, veneam din puşcărie, îmi era teamă. Dacă mă apuc acum… vă voi spune tot … odată, dar nu acum, că acum mi-e frică. Băsescu încă are putere!”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version