După ce a pus o țară întreagă pe foc, ținându-i piept cu stoicism lui Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu a ajuns sâmbătă la Timișoara.

A fost așteptat la sediul PSD Timiș de sute de simpatizanți care i-au scandat numele, au precizat că Grindeanu egal PSD și i-au solicitat demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al acestui partid.

După ce a făcut tradiționala baie de mulțime, Grindeanu a luat cuvântul transmițându-le susținătorilor săi că “nu poate să mă dea Dragnea afară din PSD. Nu poate să confiște el partidul și țara. Victoria de la alegeri nu a fost victoria lui, ci a noastră, a tuturor. Noi am câștigat alegerile. Noi, sutele de mii de membri”.

Întrebat dacă este convins că mai are susținere și din partea altor sucursale PSD, Grindeanu a precizat că este sigur de acest lucru și că a mers la PSD Timiș “pentru a vedea dacă acasă mai există oameni cărora nu le este frică”.

Nu în ultimul rând, Grindeanu l-a atacat pe rivalul său spunând despre Dragnea că “frica de oameni îl face să rămână tot timpul într-un cerc restrâns”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version