Incident fără precedent petrecut vineri, în centrul Capitalei, la doi paşi de sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

sursa foto b1.ro
sursa foto b1.ro

UPDATE: Bărbatul este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, anunţă DGPMB, într-un comunicat.

Nemulţumit de unele decizii ale justiţiei, un bărbat a decis, nici mai mult, nici mai puţin, decât să-şi dea foc la maşină. Trecătorii au sunat repede la pompieri, iar aceştia se luptă de câteva zeci de minute cu flăcările.

Situaţia este şi mai complicată din cauza faptului că maşina a fost lăsată în mijlocul străzii şi există riscul unei explozii. Din fericire, însă, traficul nu este foarte aglomerat în zonă.

Bărbatul va fi dus la audieri la Secţia 3 Poliţie, urmând a oferi explicaţii în legătură cu gestul său şocant. Din primele informaţii reiese faptul că bărbatul este nemulţumit de mai multe decizii luate de oamenii legii, inclusiv de judecători, într-un dosar ce îl vizează.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version