Fostul impresar de fotbal Ioan Becali apare, miercuri, în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție.

ioan becali

Condamnat, în 2014, la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Ioan Becali a fost eliberat condiționat săptămâna trecută, însă miercuri a fost chemat din nou la Direcția Națională Anticorupție.

De această dată, fostul impresar urmează să fie audiat în dosarul cărților scrise după gratii de pușcăriașii celebri. De altfel, și Becali a scris trei cărți în perioada petrecută în închisoare, iar oamenii legii vor să vadă cum a reușit fostul impresar o asemenea performanță și cât de mult s-au implicat în realizarea lucrărilor profesorii care au girat cărțile respective.

Becali a refuzat să dea declarații înainte de a intra în sediul DNA. Este știut însă faptul că fostul impresar mai este implicat în cel puțin încă un dosar cu probleme, fiind acuzat că a șpăguit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, cea care a achitat personajele din Dosarul Transferurilor la prima instanță.

Și există informații conform cărora pentru Becali urmează momente grele mai ales că fostul impresar a luat toată vina asupra sa în dosarul respectiv pentru a-i scăpa pe Cristian Borcea și pe Victor Becali.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version