Ioana Băsescu, fata cea mare a lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, a ajuns, joi dimineața, la sediul din București al Direcției Naționale Anticorupție.

basescu si ioana

Ioana Băsescu nu a dorit să dea declarații în fața jurnaliștilor și nici procurorii nu au oferit până acum detalii despre dosarul în care urmează să fie audiată fata cea mare a fostului președinte al României.

Însă Traian Băsescu anunța încă de miercuri seara, într-o intervenție avută la România TV, că a primit amenințări din partea mai multor procurori și a făcut trimitere directă la Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

”Am aflat prin DNA că este un mic grup de procurori care se jură că mă va face să cer custodia copilului, unuia din nepoţi, adica va aresta părinţii. Sunt câţiva procurori apropiaţi doamnei Kovesi pe care i-a cărat şi i-a pus consilieri după ce au rezolvat nişte dosare. Nu o să spun nume, dar vă spun acest adevăr, va veni şi acea zi când voi face publice numele. Am primit amenințări că îmi vor aresta fetele”, a spus Traian Băsescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version