Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Iohannis, despre respingerea OUG privind alocațiile: PSD încearcă să complice problemele

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, despre respingerea de către senat a OUG 123 privind dublarea în 5 etape a alocațiilor copiilor, că ”PSD încearcă să complice problemele” pe care Guvernul Orban de are cu bugetul în această perioadă a pandemiei de coronavirus.

„Se vede o totală lipsă de responsabilitate la PSD. Argumentul lor este că nu guvernează şi nu răspund, dar eu cred că fiecare parlamentar răspunde în faţa electoratului pentru ce face el şi ce face partidul pe care îl reprezintă. Într-o normalitate sau, ca să mă exprim aşa, într-o Românie normală orice parlamentar caută să se implice pentru binele cetăţeanului şi pentru a rezolva problemele României. PSD încearcă să complice problemele şi să creeze noi şi noi probleme care altfel nu ar fi existat”, a spus el.

Șeful statului, care a promulgat încă din ianuarie dublarea alocațiilor copiilor, deși premierul Ludovic Orban anunțase deja că va proroga până la 1 august termenul de aplicare a actului normativ, a insistat că îşi doreşte, ca şi Guvernul, majorarea alocaţiilor pentru copii, dar…

„Trebuie să existe bani. În acest moment bani nu există. Totuşi, Guvernul a venit cu o soluţie prin care se cresc gradual aceste alocaţii. O respingere nemotivată, populistă, din partea PSD ne arată că PSD nu are nicio treabă cu România, cu românii şi cu bugetul public, PSD are treabă cu propriile manevre electoral-populiste”, a precizat Iohannis.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv