Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Iohannis, la centrul de vaccinare drive-through din Bucureşti: „Este un succes”

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, primul centru de vaccinare drive-through deschis în Capitală, în Piața Constituției lângă Palatul Parlamentului, unde bucureștenii stau la coadă cu mașinile să se imunizeze anti-COVID-19.

Șeful statului a anunțat că se poate imuniza oricine doreşte, inclusiv românii din diaspora care vin în țară.

„Acest tip de centru de vaccinare este un succes şi vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate prezenta oricine doreşte, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar şi cei care au reşedinţa în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în România, pot pur şi simplu să vină să se vaccineze”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele se așteaptă ca ritmul de imunizare să crească. Precizăm că în ultimele 24 de ore au fost efectuate doar 80.000 de vaccinări.

„Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se şi întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. Se poate merge la vaccinare pur şi simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through”, a spus Iohannis.

El a amintit că, atât în Bucureşti, cât şi în alte localități din ţară se vor organiza noi centre de vaccinare drive-thru, precum și maratoane de vaccinare.

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv