Procurorul-șef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, susține că are probe că teza sa de doctorat nu este un plagiat iar “cine contestă poate să facă sesizare”.

kovesi avantata

Într-un interviu la Europa FM, Kovesi a declarat:

“Eu am fost verificată în anul 2012 de Comisia Naţionaţă de Etică, am fost audiată într-o comisie din care au făcut parte mai mulţi profesori, m-am prezentat la audieri şi am adus probe şi s-a dat verdict definitiv acum patru ani.

Teza mea este corectă şi am toate probele. Una dintre probe este certificatul de căsătorie.  Mi se reproşează că Laura Codruţa Kovesi a copiat-o pe Codruţa Lascu.

Teza mea este corectă, o teză pe care am muncit-o.  Am lucrat şapte ani, am multe articole publicate şi o sa le vedeti în acestă teza. Eu, care am o teză corectă, să mă duc să spun “Verificaţi aceasta teză!”, când eu ştiu că este corectă. Cine contestă să vină să facă sesizare”, a declarat procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, la Europa Fm.

Despre faptul că deputatul Sebastian Ghiță susține că ar fi fost prieten cu ea, Kovesi a spus:

“Nu doresc să intru în dialog cu inculpatul Ghiţă Sebastian. Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Ghiţă Sebastian”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version