Liviu Negoiţă, fostul primar al Sectorului 3, a fost chemat miercuri la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

liviu_negoita

Negoiţă trebuie să dea noi detalii în legătură cu dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu. De asemenea, procurorii l-au chemat pentru a-i prezenta rezultatele dispuse în dosar.

Alături de Liviu Negoiţă sunt audiate şi celelalte persoane implicate în dosar, respectiv Ştefan Dumitraşcu, arhitect-şef la Primăria Sector 3, şi Marius Mihăiţă, secretar al Primăriei.

Vă reamintim că este vorba despre un dosar demarat la insistenţele lui Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul, care a depus plângeri împotriva celor trei în legătură cu un imobil ilegal ridicat în zona Dudeşti.

Negoiţă, Dumitraşcu şi Mihăiţă sunt acuzaţi că au aprobat şi autorizat ilegal construcţia imobilului care încalcă mai multe norme de urbanism.

La vremea respectivă, Nicuşor Dan susţinea că cel care a primit, practic, foloasele necuvenite ar fi afaceristul Ion Chiriţă, despre care preşedintele USB spune că “este acelaşi Ion Chiriţă care are construcţii ilegale şi la Aviatorilor 120-122 şi în Tineretului şi la Maria Rosetti colţ cu Toamnei”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version