Polițistul Marian Godină a reacționat pe pagina sa de Facebook în scandalul mașinii cu numere anti PSD, după ce Brigada Rutieră București i-a deschis dosar penal românului care muncește în Suedia și și-a luat numere prefereniale, ridicându-i după două săptămâni de la intrarea în țară plăcuțele de înmatriculare și permisul auto, deși până acum a fost controlat de mai multe echipaje, care l-au lăsat să conducă.

“Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier și aș fi controlat celebra mașină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alți colegi, nu m-aș simți prea confortabil acum și m-aș aștepta la vreo citație. Pentru că ori colegii mei greșesc acum, ori eu am greșit când l-am lăsat pe șofer să plece.

Cert e că, din păcate, urmările acestui “război” prostesc vor fi acum decontate de Poliția Rutieră”, a avertizat Godină pe Facebook.

Precizăm că o Convenție ONU, care datează din 1968 și a fost încheiată la Viena, stipula în momentul ratificării de către România (1980) că numerele de înmatriculare trebuie să aibă în componență și cifre.

Convenție a fost modificată în anul 2016, astfel încât plăcuțele de înmatriculare pot conține numai litere, iar România a avut reprezentanți la ședința în care s-a operat modificarea – astfel că țara noastră a acceptat-o. Vom vedea cum se va încheia acest scandal, care va așterne încă o pată pe obrazul Poliției rutiere București, după scandalul cu agentul pedofil cunoscut de toți colegii dar menținut în funcție de șefi.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version