Mihai Goțiu (USR), vicepreședinte al Senatului, a fost bătut în studioul B1TV de sociologul Mirel Palada, dar nu scapă nici de amenințări cu moartea, din partea unui necunoscut.

Mihai Goțiu

“Am depus plângere penală pentru amenințări cu moartea. Am primit o amenințare în urmă cu o săptămână, înainte de protestele de la Cluj, pe Facebook, de la un profil cu numele Stanciu Aurel, dar bănuiesc că este un profil fals, cu o poză cu un cuțit însângerat și cu mesaje că o să vină și o să-mi înfigă cuțitul pe la spate când nu sunt atent”, a declarat vineri Mihai Goțiu, la ieșirea din Secția 5 de Poliție din Cluj-Napoca.

În mesajul respectiv, postat pe un site de socializare, autorul l-a numit “securist” și a scris că îl va ucide “cu sânge rece”, solicitându-i “să nu se mai bage în seamă”, “să nu manipuleze” și “să nu mai scoată în stradă” lumea.

Goțiu reclamă că un mesaj similar l-au primit și altți protestatari.

“Am înțeles că amenințări au primit și alți oameni care voiau să participe la proteste și, căutând, de pe același profil am văzut că, în acest an, au primat asemenea amenințări și ar fi fost vizat și fostul șef de la BCCO Alba, Traian Berbeceanu. Aștept ca instituțiile statului să-și facă datoria, să-l găsească pe cel care a postat aceste mesaje sau pe cel care se află în spatele acestor mesaje”, a precizat Mihai Goțiu. 

“Temerea cea mai mare e cea indusă mamei mele, prietenilor, cunoscuților care au putut să vadă aceste mesaje și pentru orice cetățean român care primește asemenea amenințări”, a mai spus vicepreședintele Senatului.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version