Biroul permanent al Senatului a aprobat o minivacanță de lux în Dubai, pe bani publici, pentru 7 senatori din noua coaliție PNL-PSD-UDMR, Ei merg la Expo 2020, la un „eveniment-dezbatere”, în perioada 12 – 18 decembrie.

Pe listă figurează PNL-ista Alina Gorghiu, inițiatoarea proiectului de lege prin care infractorii condamnați la pedepse de până la 7 ani să execute închisoarea la domiciliu, dar și penalul Florian Bodog, fost ministru PSD al Sănătății, trimis în judecată de DNA pentru mai multe infracțiuni de corupție.

Alina Gorghiu care a inițiat proiectul de lege prin care infractorii condamnați la pedepse de până la 7 ani să execute închisoarea la domiciliu

„Afacerea” pentru care aleșii bagă mâna în buzunarele românilor este de circa 20.000 de euro pentru cazare și transport.

Norocoșii practicanți de turismul parlamentar în Dubai sunt Alina Gorghiu (PNL), Eugen Țapu-Nazare (PNL), Lorant Antal (UDMR), Florian Bodog (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Radu Oprea (PSD) și Turos Lorand (UDMR).

USR critică „frăția pentru hoție” a „noului USL.

„Nu le-ajunge cât au luat pentru ei și-ai lor în 30 de ani, VOR TOT! 20 000 de euro ne costă vacanța la Dubai a 7 senatori din noul USL, numai oameni competenți și care au ridicat România. Unii au ridicat și niște dosare penale pentru corupție, ca ex-ministrul PSD al sănătății, Florian Bodog, pus sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu în formă continuată, fals intelectual în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată”, a acuzat europarlamentarul USR Vlad Gheorghe.

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, trimis în judecată pentru corupție
Proiectul PNL-istei Alina Gorghiu de executare a închisorii la domiciliu, respins definitiv

„Hai, că de banii ăștia dezbat de rup Dubaiu-n două, mai ales că sunt toți aleși pe sprânceană, pe competență, pe astea. Totul pentru România și români, desigur – cum ne-au obișnuit din 1990 încoace”, a scris el pe Facebook.

Deputatul Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR, a acuzat că „este o nouă jecmănire a banului public, este turism parlamentar care se practică de ani de zile. Ce să facă acolo? Să se plimbe pe banii publici?”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version