Jurnalistul Oreste Teodorescu a sosit luni la ora 11.10 la DIICOT Ploiești, pentru a fi audiat în dosarul “Droguri pentru VIP-uri”.

 

“Am să vă răspund tuturor întrebărilor după ce ies”, le-a declarat Oreste jurnaliștilor la intrare. 

La ieșire, Oreste a amenințat că îi dă în judecată pe cei care au vehiculat informații “pe surse” din dosar: “Procurorul DIICOT și ofițerii judiciari mi-au spus că nu a transformat nicio informație din dosar în declarație publică”.

Altfel, a repetat de mai multe ori: “Am fost chemat prin citație pe data de 12 iulie în calitate de martie, n-am putut pentru că eu am fost într-o tabără înb Delta Dunării. Nu cunosc nicio persoană din doar, nu am nicio relație de prietenie cu ei. Îl cunosc doar pe Răzvan Ciobanu, care a fost invitat într-o emisiune pe care am avut-o cu Mircea Badea în 2000. (…) Nu am consumat, nu consum și nu am traficat droguri. (…) Participarea mea la acest caz a luat sfârșit odată cu prezentarea mea la DIICOT. Mi-au arătat 4 fotografii cu niște băieți pe care nu i-am văzut niciodată. (…) Tot ce am declarat în fața procurorilor v-am spus și dvs.: Nu am nicio legătură nici cu persoanele implicate în dosar, nici cu maneliștii, nici cu drogurile, nici cu consumul, nici cu traficul”.

Oreste a mai spus că nu crede că este o simplă coincidență faptul că a fost chemat la DIICOT:

“Eu nu cred că sunt numai coincidențe; în mașina soției lui Rareș Bogdan intră doi infractori recidiviști (…) Eu sunt chemat ca martor și sunt transformat de către o parte a mediei într-un Pablo Escobar de Dâmbovița”.

El i-a transmis și un mesaj liderului PSD, pe care îl suspectează că se află la originea atacului lansat împotriva lui “de o anumită parte a presei”: “Dragnea &Comp., de mine n-ați scăpat!”.

Iată ultimele două mesaje postate de Oreste pe pagina sa de Facebook în 13 iunie referitoare la acest subiect:

“Ce ma distrează furibunzii cauzei pierdute! Un imens scenariu calomnios, manipulator și 100% fake pentru a ma compromite!

Bai băieți, stau in picioare in meseria asta de 23 de ani, am avut eu meciuri cu Nastase & Bobic, nu ma sperie gasca de executanți mediatici ai domnului care se va duce in curând la pușcărie…

Bebelușilor, dans!”.

“Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu știu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citație. Am primit doar un telefon de la numărul acesta 
‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploiești.

Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câțiva jurnaliști cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor

Am contactat avocatul și voi acționa in instanța pe toți cei care fac afirmații denigratoare și calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!

Iată răspunsul meu pentru “jurnaliști”

Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereți surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenție la claritatea informațiilor! Vi s-au spus despre Percheziții, consum de stupefiante, martor, acum înțeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acționa in judecată pe absolut toți cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune și sa va faceți profesiunea cu credință și in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa și penibila manipulare!”.

În 12 iulie, Oreste a postat următorul mesaj:

“Am aflat amuzat, din presa ca sunt ubicuu, adică am putut fi azi, in același timp și la Sf. Gheorghe, Delta și la DIICOT Ploiești audiat ca martor intr-un dosar cu vedete, maneliști și droguri! Astfel am aflat și de percheziționarea casei mele, unde in realitate nu a venit nimeni! Ce ciudat, ce bizar…și totuși cât de previzibil

Dragnea and co… mai încercați, asta e de grădinița”.

 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version