Procurori, poliţişti din Giurgiu şi Bucureşti şi specialişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, joi dimineaţa, 20 de percheziţii în Bucureşti şi Giurgiu.

perchezitii 2

Sunt vizate domiciliile a 11 suspecţi, dar şi punctele de lucru ale unei societăţi de turism internaţional.

Din primele informaţii reiese că angajaţii şi reprezentanţii firmei respective se ocupau inclusiv cu contrabanda de produse contrafăcute.

Oamenii legii susţin că “din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 – iunie 2016 a.c., persoanele în cauză ar fi introdus în ţară, în vederea comercializării, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi cosmetice contrafăcute, aduse din Turcia, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Bunurile, în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei, erau transportate prin intermediul unor societăţi de turism sau cu autotrenuri, sub sigiliu vamal.

Poliţiştii au indisponibilizat, pe parcursul cercetărilor, bunuri contrafăcute în valoare de 2.000.000 de lei.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare şi contrabandă”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version