Zeci de poliţişti şi procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti efectuează, joi dimineaţa, 23 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Galaţi, Gorj şi Argeş.

sursa foto: romaniatv.net
sursa foto: romaniatv.net

Sunt vizate puncte de lucru ale firmei de pază G4S Secure Solutions, dar şi sediile unor firme-fantomă prin intermediul cărora mai mulţi suspecţi făceau evaziune fiscală.

Conform procurorilor, în perioada 2009-2014, în contabilitatea mai multor societăţi comerciale din Bucureşti au fost înregistrate achiziţii/prestări de servicii fictive.

22 de suspecţi, acuzaţie de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală, vor fi duşi la audieri. Oamenii legii vorbesc despre un prejudiciu de peste trei milioane de euro.

Din primele informaţii reiese că în dosar ar fi implicaţi Ion Bîrcină, finul lui Toni Greblă, dar şi un fost angajat al Serviciului de Pază şi Protecţie.

Ion Bîrcină, afacerist cu tentă de interlop, este finul lui Toni Greblă şi unul dintre cei mai bogaţi romi din Gorj. Bîrcină are mai multe dosare penale la activ, afaceri în energie, transport şi fier vechi şi a fost audiat inclusiv în dosarul ce îl are în prim-plan pe celebrul său naş.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version