Zeci de mascaţi şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti participă, joi, la percheziţii efectuate la mai multe domicilii din Capitală.

sursa foto voceatransilvaniei.ro
sursa foto voceatransilvaniei.ro

Principala ţintă a oamenilor legii este interlopul Vasile Gabriel, nepot al celebrului manelist Vali Vijelie. Vasile Gabriel este acuzat de tentativă de omor în urma unui conflict produc în noaptea de luni spre marţi.

Interlopul şi doi dintre aghiotanţii săi s-au luat la harţă cu un alt grup de tineri în faţa unui celebru restaurant de manele din Sectorul 6.

În urma conflictului, un tânăr de 25 de ani, din tabăra rivală, a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele şi înjunghiat cu un briceag.

Vasile Gabriel nu este la primul scandal în care este implicat, iar apropiaţii acestuia susţin că bărbatul este foarte agresiv, mai ales după ce consumă mai multe pahare de băutură.

Deocamdată, însă, mascaţii nu au dat de interlopul despre care se spune că a dispărut după scandalul din noaptea respectivă. În momentul în care vor da de Vasile Gabriel, oamenii legii îl vor duce la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version