Polițiștii de la Secția 5 Rurală Belinț și de la Poliția Municipiului Lugoj și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj au efectuat, luni, opt percheziții domiciliare pe raza localităților Topolovățu Mare, Sustra și Teș.

Au fost vizate locuințele a patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani și care sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă artizanală, o arbaletă, 30 de tuburi de cartușe folosite de calibre diferite, 101 alice, 71 cartușe, două cutii de petarde, șapte trofee de căprior, un trofeu de cerb lopătar, trei trofee de mistreț, 60 kg. de carne de vânat, o plasă monofilament și mai multe capcane cu laț.

Totodată la două dintre locuințe au fost descoperite o vulpe, un cerb lopătar și un cerb carpatin, animale deținute ilegal în captivitate.

Două persoane, de 29 și 33 de ani, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

La activități au participat și luptători pentru acțiuni speciale. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version