Procurorii DNA au descins în această dimineaţă la prima oră la sediul Poliţiei Sinaia, unde percheziţionează biroul şefului acestei instituţii, comisar-şef Marin Tudorică, şi al adjunctului său, Roșca Ionuț.

dga, perchezitii 5

Anchetatorii au ajuns şi la cei doi acasă, unde efectuează, de asemenea, percheziţii pentru a ridica probe într-un dosar de corupţie în care aceştia sunt acuzaţi.

Update 2: Anchetatorii au descins şi la o casă din Câmpina care i-ar aparţine şefului Poliţiei Sinaia dar nu apare în declaraţia sa de avere.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi şefi ai Poliţiei Sinaia ar fi primit foloase materiale în valoare 40.000 de euro, în ultimii 2 ani, pentru a stopa controale care vizau societatea Simacris SRL din Sinaia.

Update: DNA precizează că procurorii DNA Ploieşti efectuează percheziții domiciliare în 6 locații situate în județul Prahova, “dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”.

“În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, se arată în comunicat.

Şeful Poliţiei Sinaia şi adjunctul său sunt suspecţaţi că şi-au traficat influenţa şi urmează ca, după finalizarea percheziţiilor, să fie duşi la audieri la sediul DNA Ploieşti.

Cei doi au comis infracţiunile în perioada 2013 – 2015.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version