Lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie au luat cu asalt, vineri, sediul Poliţiei Baloteşti.

 

 

perchezitii 1

Trei agenţi de poliţie sunt acuzaţi de comiterea mai multor fapte de corupţie în perioada 2015 – mai 2016. Este vorba despre doi agenţi de poliţie din Baloteşti şi unul din Otopeni. Cei trei sunt acuzaţi de luare de mită, abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului şi folosire în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Cei doi poliţişti din Baloteşti sunt acuzaţi că au luat şpăgi pentru a nu amenda un şofer, în timpul unui control de rutină, dar şi pentru a nu-şi exercita atribuţiile profesionale cu ocazia unor verificări la o societate comercială.

De asemenea, unul dintre cei doi agenți de la Poliția Balotești și cel de la Poliția Otopeni au simulat efectuarea unor activități de cercetare penală fără a înregistra dosar penal, cu scopul de a recupera suma de 700 lei care a fost sustrasă unei persoane.

Oamenii legii anunţă, deja, că poliţiştii din Baloteşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar cel din Otopeni a fost plasat sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version