Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani și procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi participă, marți, la patru percheziții domiciliare efectuate pe raza comunei Cristinești, din județul Botoșani.

sursa foto: romaniatv.net

Sunt vizate domiciliile a patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, indivizi care sunt suspectați de comiterea mai multor tâlhării pe raza comunelor George Enescu și Havârna.

Conform reprezentanților IPJ Botoșani, “în perioada martie-aprilie 2018, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele George Enescu şi Havârna, iar prin acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, şase persoane au fost conduse la sediul IPJ Botoşani pentru audieri, în vederea luării măsurilor legale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte 20.000 de lei”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version