Specialiştii susţin că litoralul românesc va fi arhiplin pe perioada weekendului prelungit de Sf. Maria, sute de mii de români luând cu asalt cea mai accesibilă destinaţie pentru petrecerea zilelor libere.

Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, anunţă că se aşteaptă ca peste 200.000 de oameni să ia cu asalt litoralul românesc în aceste zile.

Opinia ei este confirmată de trenurile neîncăpătoare şi la care CFR-ul a fost obligat să ataşeze şi câte 13 sau 14 vagoane pentru a face faţă cererii.

Şefa FAPT susţine că Mamaia îşi va tăia din nou partea leului, mai ales că “au apărut zeci de mii de locuri noi de cazare care transformă această staţiune din una preponderent de 2-3 stele într-una în care domină condiţiile de 4 sau chiar 5 stele”.

Însă este evidenţiat şi modul în care se reinventează staţiunea Vama Veche, care atrage în special graţie unor evenimente precum Flower Power Festival, în cadrul căruia toate locaţiile şi-au decorat uşile şi ferestrele cu diferite flori, şi Vama Libre, un eveniment derulat pe mai multe săptămâni.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version