Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman participă, vineri, la cinci percheziţii.

Percheziţiile vizează mai mulţi agenţi de poliţie rutieră bănuiţi de comiterea infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale.

Trei percheziţii se desfăşoară la birourile agenţilor de poliţie, iar două percheziţii au loc la autospecialele folosite de agenţi. Din primele informaţii reiese că în acest caz ar fi vorba despre agenţie de poliţie rutieră din municipiul Roşiorii de Vede.

Anchetatorii susţin că, “în fapt, în perioada iulie-noiembrie 2017, agenţi de poliţie rutieră din cadrul unei unităţi de poliţie au pretins şi primit sume de bani pentru a nu lua măsurile ce se impuneau faţă de conducători auto depistaţi că au încălcat legislaţia rutieră sau nu şi-au îndeplinit îndatoririle de serviciu cu ocazia constatării unor încălcări ale prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version