Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Mihai Fifor și Răzvan Cuc, citați ca martori în dosarul șpăgilor de la vama Nădlac II / POLITICĂ: Premierul Orban a convocat două ședințe de Guvern: la ora 9.00 și la ora 17.00 / EXTERNE: Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat majoritatea în Parlamentul de la Londra /

Breaking News:
 

Poliţiştii din Timiş, percheziţii la contrabandiştii cu ţigări

Peste 100 de poliţişti din Timiş au luat cu asalt, joi dimineaţa, domiciliile mai multor suspecţi bănuiţi de contrabandă cu ţigări.

sursa foto: romaniatv.net
sursa foto: romaniatv.net

Oamenii legii, coordonaţi de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, efectuează percheziţii la 35 de adrese domiciliare.

Dosarul a fost demarat în iunie anul trecut, când “polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfășoară activități de comerț ilegale cu țigări de contrabandă, în piețele din municipiul Lugoj și în alte localități din mediul rural (Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag, Ghizela), prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului”.

Pe lista suspecţilor se află nu mai puţin de 32 de persoane, acestea urmând a fi audiate la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj.

Echipele folosite în această acţiune cuprind nu mai puţin de “130 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și tehnicieni criminaliști”.

4 Shares