Preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, efectuează o vizită în România, în perioada 8 – 10 iunie, iar miercuri, 9 iunie, va rosti un discurs în plenul Parlamentului.


Înaltul demnitar va fi însoțit de zeci de oameni de afaceri israelieni, ce vor participa, miercuri la ora 11.00, la discursul său din Parlamentul româniei. La eveniment vor asista şi invitaţi ai Ambasadei Statului Israel în România.

Marți, imediat după sosirea în țara noastră, președintele Reuven Rivlin se va întâlni, la Palatul Cotroceni, cu şeful statului român, klaus Iohannis, având programate convorbiri tete-a-tete şi în plenul celor două delegaţii, urmate de declaraţii comune de presă.

În cursul după-amiezii, oficialul israelian va fi primit la Palatul Victoria de prim-ministrul Florin Cîţu.

Pe agenda de lucru de miercuri a preşedintelui israelian mai figurează convorbiri cu preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

În aceeaşi zi, în Parlament, este programat Forumul Economic România – Israel, “un important prilej pentru dezvoltarea relaţiilor economice dintre cele două ţări, preşedintele Reuven Rivlin fiind însoţit de o delegaţie formată din reprezentanţii unora dintre cele mai importante companii din Israel”. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version