La patru luni de la dispariţia sa din peisaj, afaceristul Sebastian Ghiţă a fost prins la Belgrad, în Serbia, prezentând o schimbare de look, dar şi documente false.

Victor Ponta, Liviu Dragnea si Traian Basescu sunt personajele despre care se spune ca Ghita ar putea face cele mai importante dezvaluiri

Mulţi specialişti, în frunte cu Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, vorbesc despre o serie de gafe comise de Ghiţă, care a fost prins surprinzător de rapid în opinia multora.

Dacă Traian Băsescu nu are curajul să pună punctul pe “i” şi spune despre Ghiţă că “a fost copil, a comis mai multe imprudenţe”, există şi persoane care dau mai mult credit unei eventuale teorii a conspiraţiei.

Concret, se spune că Ghiţă a comis aceste imprudenţe tocmai pentru a fi prins şi a intra în legătură cu anchetatorii de la noi din ţară care îl aşteaptă cu două mandate de arestare emise pe numele afaceristului.

Cum Ghiţă a rămas fără imunitate în decembrie, când a ratat intrarea în Parlament, afaceristul vrea să joace o altă carte pentru a evita închisoarea, şi anume cea a dezvăluirilor.

Concret, este de aşteptat ca Ghiţă să dea pe gură tot ce ştie despre evenimentele importante ale ultimilor ani în speranţa că va beneficia de un tratament aparte în cele cinci dosare penale în care este implicat.

Însă Traian Băsescu nu pariază pe un asemenea scenariu mizând pe ideea că “dacă vroia să se lase prins, pur şi simplu venea singur în ţară. Nu cred că era nevoie să mai stea şi prin beciurile de la Belgrad. Sunt convins că Ghiţă va face dezvăluiri şi va exista o negociere, dar în mod sigur de scăpat nu va scăpa uşor”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version