Iulian Văduvan, fostul procuror şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, a ajuns joi la sediul din Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

sursa foto observatorulph.ro
sursa foto observatorulph.ro

Văduvan a dus cu mandat la DNA Ploieşti şi urmează să fie audiat ca suspect într-un dosar în care este bănuit că a comis mai multe fapte de corupţie.

Oamenii legii susţin că Văduvan a luat şpăgi de mii de euro de la un personaj celebru implicat în mai multe dosare penale. Procurorul lua banii şi se asigura ca personajul respectiv să beneficieze de protecţie în dosarele în care era implicat.

În momentul în care a ajuns la DNA Ploieşti, Văduvan a ţinut să precizeze că nu este motivul pentru care a fost adus. Procurorul activează încă în structura pe care a condus-o timp de câţiva ani.

Văduvan a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe poveşti importante, fiind acuzat inclusiv că a acţionat în urmă cu câţiva ani în favoarea reprezentanţilor societăţii comerciale Cerbul SA Sinaia, primind de la aceştia un apartament în schimbul prestaţiilor sale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version