Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a făcut public numele procurorului militar despre care spune că a făcut parte din centrul de comandă de la intervenția în forță a jandarmilor.

Iată ce a declarat Enache, imediat după ce prim-procurorul Ionel corbu de la Parchetul Militar a spus că niciun procuror nu a fost mandatat să participe la centrul de comandă din Piața Victoriei:

“În data de 10 august a.c., în Piața Victoriei, pe timpul asigurării și restabilirii ordinii publice a fost prezent domnul locotenent colonel magistrat Pîrlog Bogdan din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București. Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimentele din Piața Victoriei fiind prezent în intervalul orar 17.00-04.00 atât în punctul de comandă înaintat, cât și în zona dispozitivelor alături de reprezentanții Jandarmeriei, Poliției și autorităților publice centrale și locale”.

UPDATE! Carmen Dan și Jandarmeria au mințit! Parchetul Militar: Niciun procuror n-a făcut parte din centrul mobil de comandă din Piața Victoriei
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version