Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, a ajuns, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Gigi Becali il sustine pe Mitropolitul Ardealului
Gigi Becali il sustine pe Mitropolitul Ardealului

Streza a fost chemat pentru a fi audiat ca martor în dosarul cărţilor scrise după gratii de puşcăriaşii celebri.

Mitropolitul Ardealului a dat detalii în legătură cu o carte scrisă de afaceristul Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti. Există informaţii conform cărora Laurenţiu Streza ar fi avizat cartea “Muntele Athos, patria ortodoxiei”.

Deşi Mitropolitul nu a vrut să dea detalii despre întâlnirea sa cu procurorii DNA, avocatul său a precizat că “Domnul Streza nu a avizat lucrarea respectivă, a binecuvântat-o”.

Gigi Becali s-a arătat extrem de deranjat de faptul că procurorii DNA l-au chemat la audieri pe Mitropolitul Ardealului. “Mi se pare că este prea mult pentru că este o chestiune de nimic. Ei vor să afle dacă acea recomandare a semnat-o însuşi mitropolitul. Eu, după ce am scris lucrarea respectivă, am trimis-o la Mitropolie pentru a-i confirma caracterul teologic. Orice lucrare care este benefică pentru societate are caracter ştiinţific. Acea carte este o lucrare cu caracter teologic ştiinţific”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali, conform B1 TV.

Afaceristul respinge posibilitatea ca Mitropolitul Ardealului să devină suspect în acest dosar precizând că “sfinţia sa a semnat doar o recomandare”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version