Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a dat ochii, vineri dimineața, cu procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

robert negoiță

Negoiță a ajuns la sediul din București al DNA pentru a da noi detalii în legătură cu cele peste 1.250 de apartamente construite și despre care oamenii legii spun că nu au fost declarate.

După ce a vorbit cu procurorii, a precizat că “ne-au transmis că vor face o expertiză, dar sunt sigur că aceasta nu va confirma bănuiala procurorilor. Vom face și noi o expertiză în paralel”.

În legătură cu posibilitatea de a i se pune sechestru pe avere, Negoiță a ținut să precizeze că “mi-au pus sechestru pe toată averea încă din urmă cu șapte ani. Mi-au scos deja cea mai mare parte din avere la licitația, au și valorificat o parte din ea. Ce n-au reușit să valorifice apare în declarația mea de avere, dar se află tot sub sechestru”.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început în primăvară urmărirea penală împotriva lui Robert Negoiță, pentru o presupusă evaziune fiscală prin care edilul ar fi prejudiciat bugetul cu aproape 78 de milioane de lei.

Miercuri, procurorii de la Parchetul General au efectuat și ei percheziții la Rin Grand Hotel, deținut de Robert Negoiță, într-un alt dosar în care se verifică o evaziune fiscală de circa 5 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version