Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie urmează să-l audieze, joi dimineaţa, pe Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

negoita 6

Negoiţă urmează să fie audiat în calitate de suspect, după o plângere depusă împotriva sa de Sorin Blejnar, fostul şef al Fiscului.

Negoiţă este convins că nu are ce să păţească şi s-a prezent singur în faţa procurorilor, fără avocat. Edilul a ţinut să precizeze că “cel mai probabil este vorba despre un dosar care datează din 2009 şi care nu are legătură cu activitatea mea de om politic. Cred că este vorba despre o plângere pe care a depus-o Sorin Blejnar împotriva mea, în 2009”.

Este foarte posibil ca întreaga poveste să aibă legătură cu declaraţiile date de Robert Negoiţă înainte de alegerile prezidenţiale din 2009.

Atunci, Negoiţă anunţa că reprezentanţi ai ANAF, probabil puşi chiar de Sorin Blejnar, i-au cerut 500.000 de euro pentru ca firmele sale să nu fie supuse unor controale. Ba chiar Negoiţă sugera că banii respectivi ar fi urmat să fie folosiţi pentru campania unui anumit candidat la alegerile prezidenţiale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version