Secretarul de stat în ministerul Transporturilor, Valeriu Lupu (PMP, fost PDL-ist, fost PNL-ist), a fost prins beat la volan, după ce a lovit o mașină în parcare, iar pentru că a refuzat proba alcooltest și prelevarea de probe biologice, polițiștii i-au deschis dosar penal.

Totul s-a întâmplat vineri, în Timișoara, pe strada Behelei.

“Un bărbat de 56 de ani a lovit o maşină aflată într-o parcare, producând pagube materiale. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, totodată refuzând şi să i se recolteze probe de sânge. Astfel, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

PMP se delimitează de Valeriu Lupu, secretarul de stat prins beat la volan

Fost PDL-ist și PNL-ist, Valeriu Lupu este un personaj controversat: în 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona. Accidentul s-a soldat cu 48 de morți (41 de pasageri și 7 membri ai personalului de la bord), iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani. 

Prins beat la volan, secretarul de stat Valeriu Lupu (PMP) va fi demis de premierul Orban
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version