Şefii Poliţiei Prahova au fost chemaţi miercuri la sediul din Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

dna

Oamenii trebuie să dea cu subsemnatul în legătură cu un dosar mai vechi în care mai mulţi poliţişti şi procurori au fost acuzaţi că i-au oferit protecţie controversatului afacerist Răzvan Alexe.

Nicolae Zecheru, şeful Serviciului Investigaţii Criminale, a ajuns deja la DNA Ploieşti, însă conform observatorulph.ro, acolo mai sunt aşteptaţi şi Cristian Manea, şeful Poliţiei Municipale Ploieşti, sau Ionuţ Ciorobea, unul dintre şefii Serviciului Economic.

Dosarul a fost clasat iniţial, dar magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, luna trecută, redeschiderea lui.

Răzvan Alexe este bun prieten cu deputatul PSD Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, şeful Consiliului Judeţean Prahova. De altfel, numele celor doi apar în acest dosar şi nu este exclus ca ei să fie citaţi pentru a da explicaţii la DNA.

Alături de aceştia, în dosar apare şi numele lui Viorel Dosaru, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Despre Dosaru se spune chiar că ar fi fost recompensat cu bani de Alexe pentru a-i oferi informaţii în legătură cu demersurile întreprinse de procurori în dosare ce îl vizau şi pentru a-l ajuta pe acesta să tergiverseze anchetele.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version