Palada, care se laudă că are centura neagră la aikido, a mai amenințat cu bătaia adversari politici!

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost bătut miercuri seară în pauza unei emisiuni de la B1 de sociologul Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Senatorul Mihai goțiu și bătăușul Mirel Palada

Goțiu a fost la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal, dar cum la ora 21.00 era închis, s-a dus la cel mai apropiat spital, unde a obținut acel document.

Joi, el va merge la Poliție să depună plângere la Poliție împotriva lui Palada.

Cei doi au avut un schimb de replici în contradictoriu în emisiune, potrivit lui Goțiu.

”Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

”Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în faţă o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar şi o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moţiunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a explicat Mihai Goţiu incidentul.

”Am simţit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat senatorul USR.

”Nu cred că domnul Palada va mai apărea în presă o vreme. Sper ca presa să aibă atâta demnitate…”, a adăugat Goţiu.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version