Sindicatele din Educație critică negocierile de formă, joi, din partea premierului Ciucă și a partenerului său de coaliție, Marcel Ciolacu.

„Ne-au chemat să ne anunțe că a fost adoptată OUG. Nu există niciun element de noutate”, a declarat liderul Sindicatului „Spiru Haret”, Marius Nistor.

El a adăugat că „mai departe, încă se pot continua negocierile la nivelul Ministerului Muncii pe viitoarea lege”, dar greva o să continue până când decid profesorii: „Soluția trebuie să fie cea dorită de colegii mei”.

La rândul său, liderul FSLI, Simion Hăncescu, a declarat: „Oamenii sunt cei care sunt suverani, oamenii au semnat pentru grevă generală, oamenii decid dacă ea încetează sau nu. Până în acest moment oamenii au spus că nu e acceptat ca grila să se aprobe în 3 ani de zile. Oamenii au semnat pentru asumarea unei greve, ei decid dacă cedează sau nu”.

Ciucă se spală pe mâini și închide orice discuție cu profesorii. Cărbunaru: „Negocierile s-au încheiat, acesta e mesajul”
DOCUMENT. Ciucă forțează nota și adoptă OUG cu creșterile salariale propuse dar respinse de profesori: „Au garanția Coaliției”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version