După cazul polițistului-pedofil sau al șefilor care l-au acoperit, ies la iveală noi lucruri uluitoare despre situația în care a ajuns Poliția Română.

sursa foto romanialibera.ro

Astfel, după ce un turist a povestit pe Facebook despre cum a fost la un pas să fie jefuit în localitatea Sinești, din Ialomița, au apărut tot mai multe informații care arată că zona respectivă a devenit un fel de Vest Sălbatic din filmele cu cowboy pe care le admiram cu toții când eram mici.

Doar că aici vorbim despre o realitate crudă și incredibilă și despre zeci de persoane care au devenit victimele unor nelegiuiți care ajung să atace la drumul mare.

Pentru că nu mai puțin de 37 de șoferi au prins curaj și au anunțat că au fost atacați pe Drumul European DE 85, în special în zona localității Sinești.

Cine are curaj sau inconștient și trage pe dreapta și-a pecetluit soarta. Vorbim mai ales despre cauciucuri tăiate pentru ca borfașii să poată fura în voie tot ce au mai bun călătorii în mașini, dar și despre cazuri care s-au transformat în atacuri cu violență.

Polițiștii din zonă recunosc că sunt depășiți și că au pierdut situația de sub control, iar Cătălin Ioniță, șeful Poliției Române, a anunțat că a dispus un control intern la Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița.

Se vor face verificări atât pe partea managerială, cât și pe partea de ordine publică. De asemenea, Cătălin Ioniță a anunțat că există un cerc de suspecți, dar recunoaște că situația este departe de a fi lămurită și finalizată.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version