Devenit cel mai bogat român după ce Ioan Niculae a intrat pe mâna DNA, fostul mare tenismen Ion Ţiriac se laudă peste tot cu investiţiile şi sacrificiile pe care este gata să le facă pentru România în general şi pentru sportul românesc, în special.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro
sursa foto opiniatimisoareiro

Totuşi, până la a da lovitura cu propriul patinoar sau cu propria academie de tenis construite, evident, pe terenuri date de stat, Ţiriac cere despăgubiri de la statul român.

Afaceristul consideră că Romsilva i-a anulat în mod ilegal contractul de concesionare a terenului de la Balc, pe care au loc celebrele masacre de vânătoare.

Ţiriac a preluat domeniul de vânătoare în 2005 iar cei de la Romsilva susţin că “un domeniu de vânătoare nu poate fi concesionat pe mai mult de 5 sau 10 ani”. Din acest motiv, au anunţat că acordul cu Ţiriac s-a încheiat la sfârşitul lui 2015.

Afaceristul invocă o înţelegere ca acordul să fie prelungit tacit pentru încă 49 de ani şi spune că în aceste condiţii nu are cum să nu deţină în continuare, sub conseciune, domeniul de vânătoare de la Balc.

Primul termen al procesului va avea loc pe 18 ianuarie la Tribunalul Bucureşti, iar Ţiriac se plânge că imaginea sa a fost afectată de cei de la Romsilva.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version