După ce a amenințat la Antene cu demisii, ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a făcut de râs, aflând marți că șefa interimară a DNA nu a mers la ambasada SUA, ci ambasadorul SUA a venit  la sediul DNA.

Anca Jurma, procurorul șef interimar al DNA, i-a explicat ministrului, marți, că ambasadorul SUA, Hans Klemm, a venit la sediul DNA.

“Se vede și în imagine, după steagul DNA”, le-a spus Jurma jurnaliștilor, la ieșirea de la discuția cu ministrul Toader.

Imaginea a fost difuzată la Antena 3, când Tudorel Toader se afla în emisiune și a fost întrebat cum de le permite procurorilor – după ce Curtea Constituțională a consfințit că îi are în subordine ministrul Justiției – să meargă la ambasade.

Evident, ministrul Justiției a amenințat că va lua măsuri drastice, așa că a convocat-o pe Jurma la el, întâlnirea având loc marți. Și, desigur, la final nu a mai făcut declarații.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version