Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Senatul discută acordarea pensiilor de urmaș pentru copiii cadrelor medicale care mor de coronavirus / POLITICĂ: Proiect de acordare a tichetelor de masă în perioada șomajului tehnic / CORONAVIRUS: 344 de cazuri noi, 4.761 în total / Numărul deceselor: 209 / 

Breaking News:
 

Turcescu face dezvăluiri: “Ghiţă e colaborator SRI încă din 2004. La ce va aşteptaţi?”

Scandalul ce îl are în prim plan pe fostul deputat Sebastian Ghiţă a scos la înaintare o mare dilemă.

turcescu document

Foarte multă lume este de acord în legătură cu relaţia extrem de strânsă dintre Ghiţă şi Serviciul Român de Informaţii. Există însă şi destui oameni care încă nu cred într-o asemenea legătură.

Iar parlamentarul Robert Turcescu a căutat, vineri seara, să pună punctul pe “i” şi a scos la iveală documente explozive. Turcescu, despre care se ştie că în perioada în care era jurnalist a recunoscut că este agent acoperit, a oferit un document care arată că încă din 2004 Ghiţă a semnat un acord de colaborare cu Serviciul Român de Informaţii, acord semnat din partea SRI de locotenent colonelul Narcis Drăghici.

ghita1

Mesajul lui Turcescu este cât se poate de clar: “Ghiţă are încă din 2004 un contract de colaborare cu SRI. El acceptă să-i fie verificată familia şi îşi asumă oferirea de informaţii despre cunoştinţe şi persoane aflate în sfera sa de activitate. Şi atunci la ce vă aşteptaţi de la un asemenea personaj? Gândiţi-vă că în 2004 abia dacă avea vreo 26 de ani şi ce afaceri şi-a dezvoltat ulterior, cu ajutorul SRI”.

De altfel se spune că în baza acestei colaborări cu SRI, firmele lui Ghiţă au pus mâna pe numeroase contracte cu statul ce i-au adus afaceristului doar la nivel oficial în jur de un miliard de lei, pentru că multe contracte sunt încă ţinute la secret.

ghita2

Vă reamintim că Sebastian Ghiţă a dispărut de acasă pe 19 august, iar de atunci ţine cu sufletul la gură o ţară întreagă prin intermediul unor înregistrări video ce se vor a fi dezvăluiri şocante.

ghita3

ghita4

ghita5

0 Shares