Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITIC: Guvernul Ciucă a aprobat rectificarea bugetară / CEC primește un împrumut de 1,4 miliarde de lei / S-au tăiat bani de la Transporturi, Agricultură, Economie, Digitalizare / 

Breaking News:

Un deţinut condamnat pentru omor calificat a murit la Penitenciarul Aiud

În plină acțiune de protest la mai toate închisorile din țară, Administrația Penitenciarelor primește o nouă lovitură: un deţinut de la Aiud, condamnat pentru omor calificat, a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău iar cadrele medicale nu au reuşit să îl resusciteze.

inchisoare, penitenciar, puscarie - foto MJ Cristian Movila

Cazul a fost preluat de Poliţia Aiud şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, iar la nivelul Penitenciarului s-a deschis o anchetă.

”Personalul medical al Penitenciarului i-a acordat primul ajutor, iar apoi pacientul a fost preluat de către Serviciul SMURD care a continuat manevrele de resuscitare, dar din păcate fără succes. Cel mai probabil cauza decesului a fost un stop cardio-respirator, dar după autopsie vom afla mai multe”, a spus Nicoleta Mătărîngă,purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Aiud.

Personalul medical din cadrul închisorii a fost solicitat să intervină întrucât bărbatul, în vârstă de 41 de ani din Braşov, acuza stări de rău, situaţia fiind semnalată de către un coleg de celulă.

Deţinutul se află la Penitenciarul Aiud din 2008 şi ispăşea o pedeapsă pentru omor calificat.

Purtătorul de cuvânt a spus că nu ştie dacă deţinutul afost implicat în vreun incident care să-i fi cauzat decesul.

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv